Disclaimer

Om verwarring te voorkomen vind je hier alles waar je rekening mee moet houden wanneer je de website van STUDIO VAW bezoekt. Noodzakelijk? Zeker niet. Wél handig. Zo weet jij direct waar je aan toe bent wanneer je studiovaw.nl bezoekt.

Op deze website vind je allerlei tips rondom creatieve hobby’s. Hoewel we veelal vanuit ervaring en een stukje vanuit research schrijven, ben je uiteindelijk natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat je ermee doet. Ieder mens is anders, dus ook ieder resultaat is anders.

Affiliate & referral links

STUDIO VAW is lid van affiliateprogramma’s op verschillende websites. Dat betekent dat de links naar deze websites speciale links zijn waar STUDIO VAW aan gekoppeld is. Het betekent simpelweg dat wanneer je via die link een aankoop doet, ik een klein percentage van jouw totale aankoopbedrag of een andere vergoeding krijg. Het gaat hierbij om producten/diensten waar we daadwerkelijk over te spreken zijn en achter staan. De reden dat we deze links gebruiken, is omdat we er toch al naar zouden linken. Wanneer we er dan een kleine waardering voor terugkrijgen, is dat natuurlijk mooi meegenomen. Het kost jou niets extra’s en je helpt ons ermee.

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close