Over STUDIO VAW

STUDIO VAW is een creatieve blog waar je kennis maakt met vele uiteenlopende creatieve hobby’s. STUDIO VAW ontstond in het voorjaar van 2020 toen Nienke – samen met de rest van de wereld – verplicht thuis zat. Allerlei hobby’s passeerden de revue en eigen alles bleek best leuk om te doen. Toch was er de beperkende overtuiging dat een creatieve hobby pas het delen waard was wanneer het je het je passie kon noemen. Je doet creativiteit gelijk de das om wanneer je zulke zaadjes in je hoofd plant. Het is inderdaad niet leuk om creatief bezig te zijn wanneer het nooit goed genoeg is. En zo ontstond STUDIO VAW. Studio Van-Alles-Wat. Een plek waar beginnen aan iets creatiefs genoeg is.

Je vindt hier inspiratie, tutorials, tips en nog veel meer rondom allerlei creatieve hobby’s. De lijst met hobby’s is eindeloos, dus het aanbod blijft groeien. Mis jij een hobby of wil je graag een bijdrage leveren aan STUDIO VAW? Neem contact met ons op! We zijn altijd op zoek naar gastbloggers.

Over Nienke

De oprichter van STUDIO VAW is Nienke Buijser. Als freelance UX SEO specialist is ze sinds 2015 actief voor blogs en online platformen. In STUDIO VAW komen werk en vrije tijd samen. Een online platform waar je haar favoriete offline bezigheden ontdekt. 

Nienke’s favoriete hobby’s: borduren, schrijven en illustreren.

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close