18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen

3.4K

Planten fleuren ieder huis op. Ik woon in de stad en heb met 21 planten in m’n appartement een volwaardige urban jungle gecreëerd. Echte planten, geborduurde cactussen, getekende bloemen: iedere ode aan groen is gezellig. Daarom een verzameling van botanical borduurpatronen. De tofste bloemen, planten en cactussen om zelf te borduren. Creëer een geborduurde urban jungle (of een jungle zonder urban randje als je al in de natuur woont natuurlijk).

Bloemen borduren

Bloemen zijn een van de meest geborduurde onderwerpen. Soms zijn het ontwerpen die volledig om de bloem draaien, maar nog veel vaker zijn bloemen de opvulling. Het maakt een ontwerp romantischer, sfeervoller of simpelweg gezelliger. Bovendien kun je bloemen niet alleen 2D borduren, maar ook 3D maken. Pioenrozen zijn daar bijvoorbeeld heel geschikt voor, zoals je ook in de inspiratie hierboven ziet.

Wil je niet alleen inspiratie, maar ook direct aan de slag? Hieronder vind je een aantal toffe borduurpatronen en sets met als onderwerp bloemen.

floral etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy
floral 1 etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy
daisies etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy

Planten borduren

Als het op planten aankomt, dan ben ik helemaal thuis. Het eerste patroon hieronder is ook al in mijn bezit. Sterker nog, het is zelfs het eerste vrij borduren patroon dat ik kocht. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden of ga direct zelf aan de slag met een van de onderstaande patronen.

threadfolk etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy
allotment etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy
crossstitchinglovers etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy

Cactussen borduren

Cactussen zijn natuurlijk gewoon planten. Toch hebben ze een eigen categorie. Een aantal jaar geleden nam de populariteit van cactussen zo gigantisch toe, dat het sindsdien vaak een eigen categorie behoeft. Simpelweg omdat er ontelbaar veel verschillende ontwerpen zijn rondom cactussen. Zo ook in borduurpatronen. Gelukkig helemaal niet erg, want het zijn hele leuke patronen om te maken. En ook hier gaat natuurlijk op dat je de onderstaande patronen kunt kopen en je kunt laten inspireren door de stijlen hierboven.

cactus etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy
ohsewbootiful etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy
cactus kawaii etsy - 18x planten borduren! Groene inspiratie voor botanical borduurpatronen
Te koop via Etsy

Nog meer groen? Ontdek het Botanical Borduren bord op Pinterest. En als je er dan toch bent, volg Studio VAW dan ook gelijk. Daar help je ons enorm mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
© Copyright 2020. All rights reserved.
Close